Що таке керамічні зубні коронки

Що таке керамічні зубні коронки

Керамічні зубні коронки – це вид зубного протеза, який дозволяє повністю реставрувати зруйнований або втрачений зуб, повернути його колишній зовнішній вигляд і відновити функцію.

Керамічні зубні коронки виготовляють з порцеляни (або іншого композитного матеріалу). Основною перевагою керамічної конструкції є повна відповідність кольору і прозорості протеза натуральному зубу, завдяки чому керамічні коронки практично неможливо відрізнити від природних зубів.

Естетичність і висока біосумісність зробили кераміку найбільш популярним матеріалом для створення зубних протезів, перш за все, для реставрації зубного ряду в зоні посмішки.

Якщо Ви бажаєте встановити керамічні зубні коронки з гарантією надійності і за доступною ціною, скористайтеся послугами стоматологічної клініки «Familia». Наша клініка надає повний спектр послуг в сфері зубного протезування, в тому числі установку зубних коронок.

Висококваліфіковані фахівці клініки «Familia» проведуть маніпуляцію з установки керамічних коронок надзвичайно професійно і максимально безболісно для пацієнта.



Рейтинг ( 2 оценок)
Записатися на прийом
Будь ласка
оберіть мову сайту