Знімне протезування

Знімне протезування

Тільки ті, хто мав проблеми з зубами, хто практично позбувся їх, скажуть вам, що протезування зубів дало їм новий шанс знову посміхатися, повноцінно жувати, не ховати свій беззубий рот, в загальному, дозволило знову відчувати себе щасливою, повноцінною людиною.

В цій клініці знімне протезування не має нічого спільного з колишнім варіантом протеза «зуби в склянці». Нові матеріали і нові технології зробили протези легше, зручніше і комфортніше. Пропонований в клініці Familia знімний протез відрізняється високою естетичністю конструкції. До того ж деякі різновиди знімних протезів не потрібно кожного разу знімати на ніч. А знімні зубні протези з опорою на імплантати – це, мабуть, найзручніший і найбільш економічний варіант повного протезування. Два або більше вживленних імплантату стануть основою для фіксації зубного протеза. Його можна знімати для гігієни та очищення, не потрібно використання спеціальної пастою для фіксації.

Переваги знімного зубного протеза очевидні, а найбільше – це можливість демонструвати свою посмішку, подаровану фахівцями Familia Dental Clinic.



Рейтинг ( 1 оценка)
Записатися на прийом
Будь ласка
оберіть мову сайту