Виправлення неправильного прикусу

Виправлення неправильного прикусу

Рівні зуби – це запорука гарної посмішки, а значить, і привабливого іміджу людини в цілому. Однак естетична недосконалість зубного ряду – далеко не єдина причина, по якій людям з неправильним прикусом слід звертатися до стоматологів-ортодонтів. Деформований прикус може привести до захворювань ясен, а також до виникнення серйозних функціональних проблем.

Так, при неправильному змиканні зубів може виникати дискомфорт при пережовуванні їжі, неправильний розподіл навантаження на зубний ряд, швидка стираємість зубів, перевантаження суглобів, поломки коронок і мостів.

Виправити прикус за допомогою найсучасніших методик і технологій можна в стоматологічній клініці «Familia». Для лікування прикусу ми застосовуємо найефективніші і зручні апарати: капи, пластинки, елайнери і брекет-системи. Виправлення прикусу у клініці «Familia» - це гарантія здорового і рівного зубного ряду. Варто зазначити, що в нашій клініці працюють і дитячі стоматологи-ортодонти, які займаються лікуванням змінного проблем прикусу у дітей.



Рейтинг ( 1 оценка)
Записатися на прийом
Будь ласка
оберіть мову сайту