Протезування зубів в Києві, види протезування

Протезування зубів в Києві, види протезування

Протезування зубів направлено на відновлення жувальної функції та естетики особи, корекцію деформації кісткових тканин і забезпечення рівномірного навантаження на м”язи шляхом відновлення зубного ряду.

Скористайтеся послугами стоматологічної клініки «Familia», якщо Вас цікавить протезування зубів в Києві. Види протезування бувають найрізноманітніші. Клініка «Familia » пропонує до уваги пацієнтів такі з них: протезування з опорою на імплантати, штифти, вініри, безметалеві керамічні коронки і вкладки, виготовлені за допомогою комп”ютерного моделювання.

Протезування з опорою на імплантати передбачає фіксацію зубних протезів на два або більше зубних імплантату. Протез може знімним і незнімним.

Протезування з опорою на штифти дозволяє зберегти зубні коріння. Металокерамічна або цільнокерамічна коронка кріпиться на штифт, який фіксується в кореневому каналі.

Протезування з допомогою вінірів – це корекція зубного ряду за допомогою керамічних або композитних накладок, що заміщають верхній шар зуба. Вініри дозволяють не тільки відновити зруйнований зуб, але і істотно поліпшити естетику зубного ряду.



Рейтинг ( 2 оценок)
Записатися на прийом
Будь ласка
оберіть мову сайту