Що таке естетична стоматологія

Стоматологічний центр у Києві

Стоматологічні послуги в Києві представлені широкою мережею центрів і клінік. Але якщо вже вибирати з них, так, погодьтеся, перевагу варто віддати кращим. А такою, безсумнівно, вважається клініка Familia. Тут все до послуг пацієнтів. Високотехнологічне стоматологічне обладнання, яке використовується злагодженою командою лікарів-професіоналів при наданні послуг будь-якого рівня складності і на високому рівні, як в сфері стоматології, так і в області щелепно-лицьової хірургії. На цих напрямках і спеціалізується клініка Familia, маючи такі відділення: гігієна і профілактика, терапія, ортопедія, ортодонтія, хірургія, імплантологія, пародонтологія, дитяча стоматологія, естетична стоматологія.

У тому, наскільки якісно стоматологічне обслуговування в клініці Familia, пацієнт може переконатися з перших хвилин перебування в ній. До кожного відвідувача тут індивідуальний підхід. Залежно від проблематики Вам запропонують потрібну консультативну допомогу всіх фахівців. У разі необхідності можна буде пройти ортопантомограмму або комп”ютерну томографію (КТ) з подальшим створенням 3Д-моделі і діагностичних моделей, для дослідження прикусу в артикуляторі. При цьому всі етапи обстеження супроводжуються роз”ясненнями доктора, а також він радить, на що варто звернути увагу. При цьому всі питання про плани лікування обумовлюються і узгоджуються з пацієнтом.

Потім пацієнта ознайомлюють з попередньою сумою вартості лікування та інформацією про всі етапи і терміни лікування. Перевага клініки Familia і в тому, що всі діагностичні заходи, із залученням потрібних суміжних фахівців, передопераційні проби, аналізи проводяться тут і зараз. Також для прооперованих пацієнтів виділяються комфортабельні палати з усіма зручностями і кваліфікованим медперсоналом.



Рейтинг ( 2 оценок)
Записатися на прийом
Будь ласка
оберіть мову сайту