Переваги імплантації зубів

Переваги імплантації зубів

Сьогодні найпоширенішим способом відновлення втрачених зубів є імплантація. Даний метод полягає в імплантації в ясна штучного зубного кореня, він буде служити опорою для коронки.

Слід зазначити, що такий спосіб імплантації здатний повернути людині не тільки прекрасну посмішку, але і можливість їсти всі види їжі. Якщо ви бажаєте повернути можливість насолоджуватися улюбленою їжею, пропонуємо скористатися послугами стоматологічної клініки на сайті famila.ua.

Процедура імплантації зубів займає достатню кількість часу і включає не тільки процес вживлення імплантату та установку коронки зуба, але і попередню розробку моделі згідно хірургічним шаблонам та схемою вживлення імплантатів.

Установка імплантатів Nobel Biocare зі спеціальним покриттям є однією з найбільш сучасних та ефективних систем на сьогоднішній день. Такий метод дає можливість швидше та краще ущільнити кісткові тканини навколо імпланта, що дозволяє надійніше його зафіксувати. При цьому потім поставлений на імплант зуб за кольором і зовнішнім виглядом не буде відрізнятися від природного зуба.



Рейтинг ( 2 оценок)
Записатися на прийом
Будь ласка
оберіть мову сайту