Зубки лікують, а ви спите

Лікування зубів під загальним наркозом

Прогрес в сфері стоматології, судячи з практики Familia Dental Clinic, дійшов до такого рівня, що стало цілком реальним лікування зубів уві сні. Саме такий вид стоматологічної допомоги пропонується клінікою Familia.

Звичайно, мова йде не про фізіологічний процес сну, а про загальний наркоз, або медикаментозний сон (седація). Але суть не в назві, а у важливому факті - перебування під загальним наркозом позбавляє пацієнта від необхідності спостерігати всі медичні маніпуляції, нехай і безболісні, відчувати вібрацію, рухи, що тиснуть, а натомість даний метод дозволяє вилікувати людині до десяти зубів за один візит в клініку. При цьому економляться і час, і кошти пацієнта.

Загальний наркоз зручний пацієнтові – зручний він і лікарю. Адже в стані медикаментозного сну виключається ймовірність різких рухів, здригувань, що робить лікування більш безпечним.

Лікування зубів під загальним наркозом в стоматологічній клініці Familia проводиться в тандемі стоматолога і анестезіолога. У той час як стоматолог лікує зуби, анестезіолог стежить за станом пацієнта, контролюючи його дихання, роботу серця, глибину сну.

Клініка Familia має найбільш якісні анестетічні препарати, тому пацієнтові не варто турбуватися з приводу своєї безпеки. Попередня аллергопроба виключить навіть мінімальний ризик для здоров”я клієнта. А лікар-анестезіолог підбере пацієнтові той вид наркозу, який підійде і показаний лише йому.

Далі вмілі руки лікарів Familia створять диво, і за сеанс медикаментозного сну пацієнт отримає здорові зуби.



Рейтинг ( 1 оценка)
Записатися на прийом
Будь ласка
оберіть мову сайту